Mekanlarınız İçin Modern Hamle

Özellikle son zamanların trendi haline gelen poliüretan duvar çıtaları, estetik görünümü, kolay kullanılabilirliği ve sağlamlığıyla  iç ve dış mekanlarda dekorasyonun göz bebeği konumuna gelmiştir.

DUVAR ÇITALARININ KULLANIM ALANLARI

Salonunuza Estetik Bir Dokunuş Yapmak İster Misiniz?

Evlerinizin en güzel odasını daha estetik  hale getirmek için Poliüretan Duvar Çıtalarımızla salonunuzu daha modern ve şık hale getiriyoruz.

Artık boş salon duvarlarınıza farklı şekil ve boyutlardaki duvar çıtalarını kullanarak hem yeni bir görünüm elde edecek hem de göze hitap eden bambaşka tasarıma sahip olacacaksınız.

Salon çıtalama işlemi için ilk olarak evinizde eşyaların konumunu tahminlemeniz gerekmektedir. Yemek masası , koltuk takımı veya avangart mobilya gibi özellikle büyük eşyaların  konumu ve tasarımı duvar çıtanızın modelini belirlemenize büyük katkı sağlayacakır. Dilerseniz salonunuzun tasarımına en uygun modeli nasıl bulacağınıza dair birlikte rehber oluşturabilir, en güzel görünüme ulaşabilmeniz için sizlere yardımcı olabiliriz.

Özgün dekorasyonunuzu tamamlamadan önce sizin için hazırladığımız galeriye mutlaka göz atın!  Çıtalama işlemi için hiç durmadan bizimle irtibata geçebilir, salonunuza özgü sıradışı bir dekorasyona bizimle imza atabilirsiniz.

Koridorunuzu Hareketlendirmeye Hazır Mısınız?

En çok tercih edilen duvar çıtası alanlarından biri kuşkusuz koridordur. Boş holler hareketlendirilerek eve dinamik bir görünüm kazandırılabilir ve estetik algısı daha da artırılabilir. Koridorunuzda yürürken bambaşka bir ruh haline bürünüp modernize edilmiş evinizin keyfini çıkarabilirsiniz.

Koridorunuzda yaptığınız poliüretan duvar çıtasının içerisine fotoğraf, portre, albüm ve tasarımlarınızı yerleştirebilir oldukça şık bir çerçeve elde edebilirsiniz. Hol, koridor ve girişte kullanabileceğiniz ve bağlantıyı sağlayan alandaki estetik tercihler zevkinize uygun aksesuarlarla birlikte kullanılırak ortama bambaşka bir hava katar.

Zemin kaplamaları, (parke, fayans vb.) aydınlatma ürünleri, koridor duvar rengi, koridorun uzunluğu ve genişliğine uygun şekilde planlanan tasarımlar modern görünümüyle evler, ofisler, etkinlik alanları için uygundur. Alanlarınızın hem zarif hem de şık bir görünüme kavuşmasına olanak tanır.

Özgün dekorasyonunuzu tamamlamadan önce sizin için hazırladığımız galeriye mutlaka göz atın!  Çıtalama işlemi için hiç durmadan bizimle irtibata geçebilir, koridorunuza özgü sıradışı bir dekorasyona bizimle imza atabilirsiniz.

Yatak Odanız Artık Daha Zarif

Evlerinizin en özel alanını daha estetik  hale getirmek için Poliüretan Duvar Çıtalarımızla yatak odanızı  daha modern ve şık hale getiriyoruz.

Yatak odası duvar çıtalama işlemi için öncelikle yatak başlığı, duvar rengi, gardop gibi eşyalarınızın konumunu tahminlemelisiniz. Eşyalarınız ve odanın tasarımına uygun şekilde seçebileceğimiz model ve çeşitler için dilerseniz birlike rehber oluşturabilir, özgün ve daha modern bir tasarıma bizimle birlikte sahip olabilirsiniz.

Özgün dekorasyonunuzu tamamlamadan önce sizin için hazırladığımız galeriye mutlaka göz atın!  Çıtalama işlemi için hiç durmadan bizimle irtibata geçebilir, yatak odanıza özgü sıradışı bir dekorasyona bizimle imza atabilirsiniz.

One thought on “Dekoratif Duvar Çıtası

  1. Pingback: Poliüretan Duvar Çıtası – Polipiyer

Comments are closed.

Sohbete başla.
1
Yardım ister misiniz?
Polipiyer
Merhaba,
Dekoratif Duvar Çıtası ile ilgili bilgi almak ister misiniz?