Yaşam alanlarına estetik katın.

Ufak dokunuşlarla yaşam alanlarını standartların dışına taşıyan özel bir ürün

Süpürgelik Nedir?

Süpürgelikler çoğu zaman duvar diplerinde gördüğümüz, duvar ile zemin yüzeyinin kesişimine uygulanan neredeyse hayat kurtaran bir parçadır. Ulaşması zor dip ve köşelerde süpürgeliklerin bulunmasıyla kolaylıkla temizlik yapılabilir, hem zamandan hem de emekten tasarruf sağlanmış olur.  Yalnızca temizlik kolaylığı sağlamayan süpürgelikler bir bakıma köşe bitişlerindeki pürüzlü yahut kötü görüntüyü daha estetik hale de getirir. Duvar diplerinin yanı sıra farklı alanlarda da sıklıkla tercih edilmektedir.

  Süpürgeliklerin Özellikleri

Duvarları koruyan ve çizilme gibi olumsuzluklara karşı kalkan görevi gören süpürgeliklerin özelliklerine bakacak olursak,

  • Duvar bitişlerini, köşe dönemeçlerindeki keskin ve çirkin görüntüyü yok eder.
  • Daha kolay temizlik imkanı sağlar.
  • Zemin kaplaması için son derece estetik bir parçadır.
  • Duvarı ve parkeyi çizilmelere karşı korur. 
  • Daha önceden oluşan boya, eşya darbesi gibi kusurları kapatır.
  • Odalar arası geçişi dekoratif dokusuyla sağlar.

Neden süpürgelik kullanılmalıdır?

Süpürgelikler odaların zarif dokusunda rol oynayan sessiz kahramandır. Evi daha konforlu ve estetik hale getirmek için uygulanan bu geçiş yapısnı çeşitli ürün yelpazemizden seçebilirsiniz. Polipiyer ailesi olarak birçok farklı tasarım kartelamızla mekanınızı daha estetik ve modern hale getirmek için yanınızdayız. 

Duvarların bulunduğu her yapıda duvar ve zeminin buluştuğu alanın dekoratif şekilde geçişini sağlamak için daha uygun bir tasarım yoktur. Dolayısıyla yapı kusurlarını kapatan, darbelere karşı duvar ve zemini koruyan, duvarların bütününü sağlayan bu sistemin neden kullanılması gerektiği açıktır. Çeşitli kalınlıkları ve ebatları bulunan süpürgeliklerle zemin kaplamanıın daha profesyonel olması amaçlanmıştır. 

Sohbete başla.
1
Yardım ister misiniz?
Polipiyer
Merhaba,
Mekanların Sessiz Kahramanları: Süpürgelikler! ile ilgili bilgi almak ister misiniz?